Denne har blitt en stor favoritt her i huset! Hvorfor?
Det er enkelt, raskt og sykt godt! Og det trenger ikke være kjempe sterkt om man ikke liker eller tåler så godt sterk mat!
Denne er også veldig billig å lage i store mengder, og veldi kjekk å fryse ned/tine opp igjen.

(4 porsjoner)
400 g kjøttdeig/grytekjøtt
2 Løk
2 ss Smør/olje
2 fedd hvitløk
1 dl vann
1 dl tomatpuré
1 kjøttbuljongterning
1 ss chilipulver
1 ts oregano
1 ts spisskummen
2 bokser bønner i tomatsaus
LITT kayennepepper
Salt
Sånn gjør man:
- Hakk løken og fres den gyllen i smør/olje i en tykkbunnet gryte. Press over hvitløk, eller dryss over hakka hvitløk oppi gryta.
- Ha i kjøttdeigen. Gni den ut og stek den til den har fått farge. Ha i vann., tomatpuré og resten av krydderene (utenom kayennepepper). La det surre i noen minutter og ha i tomatbønnene. La alt bli gjennomvarmt!
Ett raskt måltid, som er supergodt! Man kan også ha i kidneybønner som man ser på bildet her over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar